Een betere wereld

Ben jij betrokken bij wat er in de wereld gebeurt? Wil je graag iets bijdragen aan een betere wereld maar weet je niet waar je moet beginnen en of het eigenlijk wel wat uitmaakt wat jij doet? Natuurlijk maakt het uit wat jij doet! Door wat jij koopt kan je ervoor kiezen om de wereld mooier en eerlijker te maken?

Ik kan je vertellen hoe.

Je hebt vast in de krant gelezen over de rampen in de textielfabrieken in Bangladesh. Misschien op TV gezien dat er cacaoplantages zijn met kindslaven. Gehoord over bloeddiamanten en conflictmetalen. Gezien dat er steeds meer keurmerken op allerlei producten staan.

Je wilt daar echt wel iets aan doen maar je weet niet hoe. De problemen lijken zo groot en zo ver weg, kan jij wel verschil maken? En hoe kom je er achter wat dan wel goed is? En waar je dat kan kopen

Overzicht aan Keurmerken

Stel je eens voor dat je een goed overzicht hebt van wat het effect van producten is op de makers ervan en de omgeving waar ze in leven? En dat je weet hoe je die producten kunt kiezen en vinden waarmee je de makers een beter leven geeft zodat ze minder afhankelijk worden van ontwikkelings-samenwerking?

Wegwijs in Eerlijk Consumeren

Je hebt zoveel macht in je portemonnee! Ik ga jou de weg wijzen naar producten die een positief verschil maken in het leven van anderen en die armoede wereldwijd verminderen.